Πρωταγωνιστές του Game of Thrones περιγράφουν το τέλος του!


Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS προχώρησε σε συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones, ρωτώντας τους παράλληλα πως θα ολοκληρωθεί η σειρά.


Ο Peter Dinklage, ο Kit Harington, ο Nikolaj Coster-Waldau και αρκετοί ακόμα δεν μας έδωσαν μόνο αστειάκια αλλά και μερικές σημαντικές απαντήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Peter Dinklage ανέφερε:
Τελειώνει εξαιρετικά. Φέρνει τους πάντες σ'αυτό. Και αμφισβητεί τα πάντα (σχετικά μ'αυτά που γνωρίζαμε,) κάτι που λατρεύω. Σε κάνει πραγματικά να αμφισβητείς τον εαυτό σου, νομίζω. Αυτό έκανα όταν διάβαζα το σενάριο. Όχι με χλευαστικό τρόπο·μ'έναν όμορφο τρόπο...Θα ήθελα να σας μιλήσω παραπάνω γι'αυτό, αλλά δεν μπορώ. Είναι πραγματικά καλό!

Παράλληλα, ο Jon Bradley τόνισε τα εξής:
Δοκιμάζαμε τον κόσμο από την αρχή. Αν τους ρωτούσες στη διάρκεια της πρώτης σεζόν, 'Θες να πεθάνει ο Ned Stark στο ένατο επεισόδιο;', θα έλεγαν 'Εννοείται πως όχι, όχι με την καμία'...Ποτέ δεν δίναμε στον κόσμο αυτό που νόμιζαν πως ήθελαν, διότι ξέρουμε πω αυτό που θέλουν όλοι είναι να προκαλούνται, και όχι να τους δίνουμε αυτό που θέλουν. Όλες αυτές οι υπέροχες, φρικιαστικές στιγμές των αντιδράσεων του κοινού προς τη σειρά ήρθαν από κάποια πράγματα που συνέβησαν χωρίς το κοινό να θέλει να συμβούν.
Ενώ ο Nikolaj Coster -Waldau είπε με τη σειρά του:
Όταν διαβάσαμε τα σενάρια των τελευταίων έξι επεισοδίων, εγώ σκέφτηκα 'Έκαναν μια εξαιρετική δουλειά, πραγματικά το ολοκλήρωσαν. Τέλειωσαν τη σειρά. Και είναι μια ολοκλήρωση. Δεν θα επιστρέψουμε. Και πρέπει να νιώθετε περήφανοι που ήσασταν κομμάτι του.
Παρακάτω ολόκληρες οι συνεντεύξεις:


Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.