Συνέντευξη George R.R. Martin «Δεν πιστεύω πως έπρεπε να είναι η τελευταία σεζόν»

Σε συνέντευξη του στο The Hollywood Reporter κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του Game of Thrones,ο δημιουργός του Γουέστερος μίλησε για τη σειρά και τα μελλοντικά σχέδια για το prequel.

Δεν πιστεύει πως η 8η έπρεπε να είναι και η τελευταία σεζόν του GoT και νοιώθει σαν να άρχισαν (τις διαδικασίες) την προηγούμενη εβδομάδα. Ο συγγραφέας δήλωσε ενθουσιασμένος. Ακόμη γράφει τα υπολειπόμενα βιβλία κι έχει πέντε sequel στα σκαριά. Αστειεύτηκε ότι θα μείνει περισσότερο στον κόσμο του Γουέστερος απο τους υπόλοιπους.

Για το prequel είπε πως δεν άρχισαν ακόμη διαδικασίες γυρισμάτων αλλά κοντεύουν. «Έχουν έναν υπέροχο σκηνοθέτη και ένα καταπληκτικό καστ ηθοποιών…. Είναι διαφορετικό, είναι σίγουρα διαφορετικό. Τοποθετημένο χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν. Θα δείτε μια εντελώς διαφορετική εποχή του Γουέστερος. Κανένας δράκος, κανένας Σιδερένιος Θρόνος, κανένα Κινγκς Λάντινγκ ».

Ο Μάρτιν έχει χωθεί σε πολλά αν και δεν θα ασχοληθεί τόσο ενεργά με όλα, όπως δεν ασχολήθηκε με την τελευταία σεζόν του GoT. Οι βοηθοί του τον έχουν δέσει πάνω στη γραφομηχανή και βρίσκεται σε απομόνωση μήπως και τελειώσει τα τελευταία 2 βιβλία.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.