Αυτά σκέφτηκε ο Jaime μόλις είδε τον Bran!

Είχαμε σχεδόν ξεχάσει τον Jaime Lannister κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της 8ης σεζόν του Game of Thrones όταν, στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου, φτάνει στο Winterfell για να "πολεμήσει με τους ζωντανούς," όπως τον ακούμε να λέει στο trailer για την 8η σεζόν της σειράς.

Τότε δέχεται μια μεγάλη έκπληξη·στο προαύλιο του κάστρου τον περιμένει ένα παιδί, το οποίο ο ίδιος κάποια χρόνια πριν το είχε ρίξει από ένα παράθυρο. Ήταν ένα εξαιρετικό τέλος στην πρεμιέρα της σεζόν, μια αναφορά στο τέλος του πρώτου επεισοδίου της σειράς.

Για τον ηθοποιό που υποδύεται τον Jaime, τον Nikolaj Coster-Waldau, η ανταλλαγή βλεμμάτων προϋποθέτει μια περίπλοκη μίξη συναισθημάτων με γρήγορη εναλλαγή. Ο ηθοποιός ανέλυσε στο Entertainment Weekly τι ακριβώς συνέβη στο μυαλό του Jaime όταν κοίταξε τον Bran
Πρώτα απ'όλα, δεν νομίζω πως τα αναπηρικά καροτσάκια είναι κάτι συνηθισμένο στο Westeros. Ο Jaime σκεφτόταν, "Τι διάολο;" και τότε, "Ωω Θεέ μου, αυτό το παιδί." Πιστεύω πως γνωρίζει πως ο Bran δεν πέθανε, αλλά δεν περιμένει να το συναντήσει.
Και τώρα;
Η αποστολή του αλλάζει ξανά. Πηγαίνει από το "Ξέρω πως ο αδερφός μου ο Tyrion είναι εκεί και εγώ θα πολεμήσω τον 'καλό' πόλεμο" στο " είμαι βυθισμένος στα σκ@τ@ τώρα." Επειδή εκείνος είναι ο Άρχοντας του Winterfell που εγώ προσπάθησα να σκοτώσω και είμαι σίγουρος πως θέλει εκδίκηση. Αυτό περιμένει ο Jaime.
Φυσικά, ο Bran είναι τώρα το Κοράκι με τα Τρία Μάτια, και κανείς δεν ξέρει τι θέλει απ' τον Jaime, αλλά ξεκάθαρα περίμενε την άφιξη του για κάποιο λόγο. Θα δούμε την έκβαση της επανένωσης τους στο δεύτερο επεισόδιο. Και βέβαια, υπάρχει η αντίδραση της Dany προς τον Jaime, όπως είδαμε στο promo για το επόμενο επεισόδιο, καθώς εκείνος είχε σκοτώσει τον πατέρα της. Εν τω μεταξύ, ο Coster-Waldau ανέφερε πως ο χαρακτήρας του πιθανότατα θα συναντήσει έναν ακόμα χαρακτήρα, την Brienne.
O Jaime θα υπέθετε πως εκείνη θα ήταν εκεί. Δεν θεωρώ πως αυτή ήταν ο λόγος που εκείνος πήγε στο Winterfell. Αμφότεροι είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν όποια αισθήματα έχει ο ένας για τον άλλον.
Κλείνοντας, ο ηθοποιός μοιράστηκε μερικές του σκέψεις για την τελευταία σεζόν.
Δεν νομίζω πως οι παραγωγοί θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο. Βγάζει νόημα και υπάρχει λογική σ' αυτό, χωρίς όμως να είναι προφανές. Υπάρχουν επίσης και μερικές μεγάλες στιγμές έκπληξης.
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.