Ο Jason Momoa ξυρίστηκε για καλό σκοπό !

Ναι Αρχοντόπουλα μου σήμερα θα ασχοληθούμε με τρίχες αλλά όχι οποιουδήποτε.

Σίγουρα τα νέα πως ο Jason Momoa ξυρίστηκε σόκαραν κυρίως το γυναικείο κοινό της σειράς καθώς γνωρίσαμε τον J.Momoa ως Khal Drogo του οποίου ο χαρακτήρας συνδεόταν άρρηκτα με την μακριά αλογοουρά , σημάδι πως δεν είχε χάσει ποτέ μάχη, αλλά και με την επιβλητική του γενειάδα.

Ο ηθοποιός προέβη σε αυτή την πράξη με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους φαν του αλλά και όλο τον πλανήτη για το μέλλον του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που ανάρτησε στο Youtube έγραψε την εξής λεζάντα : "Αντίο DROGO, AQUAMAN, DECLAN, BABA! Ξυρίζω αυτό το τέρας , είναι καιρός για αλλαγές. Μια αλλαγή για το καλύτερο.. για τα παιδιά μου, για τα παιδιά σας, για τον κόσμο."

Ο ηθοποιός αναφέρεται στην μεγάλη μόλυνση που προκαλεί το πλαστικό και προτείνει με τον δικό του τρόπο μια λύση σε αυτό το μείζον θέμα. Σε συνεργασία με την Ball Corporation λανσάρει μια νέα σειρά αλουμινένιων μπουκαλιών με σκοπό να αντικατασταθούν τα πλαστικά και να μειωθούν οι ρύποι. Με αυτό τον τρόπο θέλει να παροτρύνει και να ενθαρρύνει τον κόσμο να επιλέξει τα μπουκάλια από αλουμίνιο που μπορούν να ανακυκλώνονται για πάντα.

Όσο και αν σόκαρε αυτή του η απόφαση μην ξεχνάτε ότι τρίχες είναι και μεγαλώνουν ξανά. Εμείς ας χαιρετήσουμε αυτή του την κίνηση με μια φωτογραφία από το πριν και το μετά και ας ελπίσουμε ότι θα τον δούμε σύντομα ξανά με την επιβλητική του γενειάδα.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.