Συνέντευξη John Bradley: Όταν έφτασα στο τέλος της ιστορίας είχα την αίσθηση πως εγκατέλειψα τον Σαμ!

O ηθοποιός John Bradley, γνωστός από τον ρόλο του ως Σαμ στο Game of Thrones, έδωσε συνέντευξη στο Entertainment weekly.

«Όταν έφτασα στο τέλος της ιστορίας είχα την αίσθηση πως εγκατέλειψα τον Σαμ. Γιατί κάθε χρόνο μεγαλώνεις με τον χαρακτήρα σου. Μακάρι να μπορούσα να μείνω λίγο περισσότερο μαζί του».

Ο Σαμ είναι διαφορετικός. Μέσα σε μια ομάδα πολεμιστών, ηρώων, διεκδικητών Θρόνου, έχει μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ο ηθοποιός είπε πως ακριβώς γι αυτό το λόγο είναι σημαντικός ο ρόλος του. «Αν κάθε χαρακτήρας ήταν Τζον Σνόου ή Νταινέρυς Ταργκάρυεν, αν όλοι ήταν σαν αυτούς, τότε δεν θα είχαν σημασία οι απειλές. Αν όλοι μπορούσαν να το διαχειριστούν τόσο καλά όσο ο Τζον, δεν θα είχε σημασία. Χρειάζεται έναν Σαμ σαν παράδειγμα, για το τι παλεύει να προστατέψει ο Τζον».

Η φετινή και τελική αποκάλυψη για τον Τζον και τους υπόλοιπους θα γίνει από τον Σαμ. «Ο Σαμ νοιώθει την ευθύνη του να πληροφορήσει τον Τζον (για την καταγωγή του). Είναι ένα μεγάλο σπόιλερ για τον Τζον Σνόου».

Ο ηθοποιός είχε κάποιες σκηνές «μάχης» φέτος. Για τον Σαμ η βία είναι η έσχατη λύση και πρέπει να προστατέψει την Γκίλλυ και το μωρό με κάθε κόστος. Ας ελπίσουμε να επιβιώσει από το μακελειό της 8ης σεζόν

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.