Η Lena Headey και ο Pilou Asbaek έχουν τις αμφιβολίες τους για την απόφαση της Cersei!

Η Cersei δεν ήταν η μόνη απρόθυμη με το να κοιμηθεί με τον Euron Greyjoy. Η ηθοποιός που την υποδύεται, η Lena Headey, δυσκολεύτηκε να πειστεί πως ο χαρακτήρας της θα κοιμηθεί με τον πειρατή.


Στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν, ο Euron τήρησε την υπόσχεση του στην Βασίλισσα φέρνοντας στο King's Landing τους μισθοφόρους της Golden Company μαζί με τα άλογα τους και δυστυχώς για την Cersei, χωρίς ελέφαντες. Ο φιλόδοξος Euron ήθελε όμως και ανταμοιβή-σεξ με την Cersei, για να είμαστε συγκεκριμένοι. Παρόλο που η Βασίλισσα αρχικά αρνήθηκε ("Θέλεις μια βασίλισσα; Κέρδισε την."), στη συνέχεια μετά τις απειλές του Euron, δέχτηκε. Η κίνηση της μοιάζει σαν να έγινε από φόβο, μήπως χάσει έναν πολύτιμο σύμμαχο.

Η Lena Headey μίλησε σχετικά με το θέμα στο Entertainment Weekly:
Έλεγα συνεχώς, "Δεν θα μπορούσε, δεν θα μπορούσε, θα συνέχισε ν'αντιστέκεται,"Αλλά οι παραγωγοί, David Benioff και Dan Weiss προφανώς ξέρουν τι κάνουν και ήταν ανένδοτοι στο να κάνει η Cersei ό'τι έκανε.
Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Euron, ο Pilou Asbaek, προσέθεσε πως το θέμα συζητήθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων.
Είχαμε πολλές συζητήσεις. Θα ήταν εκτός χαρακτήρα για εκείνον να πάει με τον Greyjoy για την δύναμη; Το συζητήσαμε τόσο πολύ που καταλήξαμε να πούμε, "Ίσως είναι αρκετό." Μετά αποφασίσαμε να το προσπαθήσουμε και να δούμε αν θα δουλέψει. Μερικές φορές πρέπει να δείχνεις διαφορετικές πτυχές ενός χαρακτήρα. Πρέπει να εκπλήσσεις τον εαυτό σου σαν ηθοποιό αλλά πρέπει και να εκπλήσσεις τον εαυτό σου ως χαρακτήρα.


Η Headey τόνισε πως αφότου γύρισε αυτήν τη σκηνή, βρήκε μια θετική οπτική σ'αυτή.
Η Cersei είναι μια απόλυτη επιζούσα απ'όλα αυτά. Αρνείται να γονατίσει. Πηγαίνει εκεί που δεν θέλει να πάει, κάτι που το κάνει πολύ στενάχωρο, καθώς δεν είναι μαζί με τον Jaime.
Ο Asbaek αστειευόμενος ανέφερε πως ήταν και εκείνος διστακτικός για να γυρίσει αυτήν τη σκηνή.
Θεωρώ πως ο Dan και ο David απλά ήθελαν να με δουν γυμνό. Ήμουν αντίθετος επειδή είμαι μισός Γάλλος, κάτι που σημαίνει πως είμαι και τριχωτός. Έχω Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Δεν μοιάζω με κάποιον που θα κερδίσει το Tour de France και που έχει να ξυρίσει το σώμα του από τότε που ήταν 14 ετών.
Αφότου η Cersei κοιμήθηκε μαζί του, φάνηκε πως δεν ήταν και πολύ δυσαρεστημένη ("δεν είσαι βαρετός, σου δίνω αυτό") αλλά δεν τον ήθελε και κοντά της. Ο Euron έκανε μια αναφορά επίσης στην ελπίδα του να αφήσει έγκυο την Cersei, αλλά εμείς γνωρίζουμε ήδη πως περιμένει παιδί. Βέβαια η Cersei άρχισε να πίνει κρασί ξανά και αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν όντως είναι έγκυος.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.