Η Maisie Williams μιλά για την ερωτική σκηνή των Άρυα – Γκέντρυ

Σε συνέντευξή της στο EW, η ηθοποιός μίλησε για την αναπάντεχη σκηνή με τον Γκέντρυ!

Όταν τα σενάρια της 8ης σεζόν στάλθηκαν στους ηθοποιούς, η Sophie (Σάνσα) τα διάβασε αστραπιαία και φρόντισε να ενημερώσει την φίλη της Maisie. Της είπε να τρέξει στη συγκεκριμένη σκηνή του 2ου επεισοδίου. Η Maisie πίστεψε αρχικά πως οι παραγωγοί της κάνουν πλάκα, αλλά η σκηνή διαβάστηκε ξανά στις πρόβες και ναι, η Άρυα θα το έκανε με τον Γκέντρυ λίγο πριν ξεσπάσει η μάχη.

Υπήρχε βέβαια η ερώτηση του αν η Άρυα θα ήταν γυμνή στην κάμερα. Πολλοί ηθοποιοί έχουν εμφανιστεί γυμνοί, με υπογεγραμμένα συμβόλαια όταν έφτανα τουλάχιστον τα 18. Η Maisie ξεκίνησε τη σειρά στα 11, μεγαλώνοντας μπροστά στους φαν. Οι παραγωγοί τη διαβεβαίωσαν πως είχε τη δυνατότητα να δείξει όσο γυμνό επιθυμούσε, οπότε αποφάσισε να προβάλει το λιγότερο δυνατόν. Δεν πίστευε πως η Άρυα είναι σεξουαλικός χαρακτήρας και θα εμφανιζόταν εντελώς γυμνή.

Όταν βρέθηκε στα γυρίσματα ήταν αρκετά άβολο. «Στην αρχή όλοι το σεβάστηκαν. Κανείς δε θέλει να σε κάνει να νοιώσεις άβολα» . Ο Dempsie επίσης είχε μια περίεργη εμπειρία μιας και είναι μεγαλύτερος της κατά μια δεκαετία.

Το σημαντικό για την Williams δεν ήταν η ανάγνωση του σεναρίου ή το γύρισμα αλλά τι σήμαινε αυτή η στιγμή για την Άρυα. Χρόνο με το χρόνο η Άρυα επικεντρώνονταν στην επιβίωση και την εκδίκηση. Με τον Γκέντρυ ήταν μια εμπειρία που την έφερε σε επαφή με την ανθρώπινη φύση της. «Ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι μια πολύ ανθρώπινη σχέση για την Άρυα».

«Είναι το τέλος του κόσμου, τι άλλο μπορείς να κάνεις;… είναι η στιγμή που λέει προφανώς θα πεθάνει αύριο, θέλει να μάθει πως είναι κάτι τέτοιο πριν συμβεί».

Για μας τους φαν ήταν μια περίεργη στιγμή. Την βλέπουμε απο μικρό κοριτσάκι και ενώ μοιάζει να μην μας ενοχλεί όταν πετσοκόβει λαιμούς, μας ήρθε κάπως απότομο να την βλέπουμε γυμνή στα σακιά με τον Γκέντρυ. Επειδή ήταν όμως "το τελευταίο βράδυ μου μαζί σου το περνάω" είναι κατά κάποιο τρόπο λογικό να θέλει την εμπειρία μια ανάσα πριν τον πιθανό θάνατο. Δικό της ή του Γκέντρυ....


Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.