Υπό κατασκευή χωρίο στη Βόρεια Ιρλανδία ίσως αφορά το prequel του Game of Thrones!


Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για τη νέα προσθήκη στο cast του prequel του GoT, που ενδεχομένως θα ονομάζεται "The Long Night". Σήμερα θα σας δείξουμε ένα υπό κατασκευή χωρίο που ίσως σχετίζεται με τη σειρά.



Ένας χρήστης του Twitter κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες ενός set, που ίσως αφορά το prequel που έχει παραγωγό την Jane Goldman. Το σετ του χωριού Galboly στη Βόρεια Ιρλανδία απεικονίζει ένα απλό χωριό, με μικρά σπίτια που έχουν κατασκευαστεί με βάση τα συντρίμμια του πραγματικού χωριού, όπως μπορούμε να δούμε και στις παρακάτω φωτογραφίες. 
Το επανομαζόμενο και ως "Το κρυφό χωρίο του Galboly" είναι στο County Antrim της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου επίσης μπορεί να βρει κανείς το Magheramorne Quarry (το σετ για το Castle Black, τη Μάχη των Μπάσταρδων και του Hardhome), το Shane's Castle (η κρύπτη του Winterfell), το Ballintoy Harbour (το λιμάνι του Pyke) και πολλές ακόμα τοποθεσίες. Το Galboly έχει επίσης αξιοποιηθεί για τα γυρίσματα του Game of Thrones, στη 5η και την 6η σεζόν, ως το Runestone (κάστρο κοντά στη κοιλάδα του Vale). Παρόλο που δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι θα χρησιμοποιηθεί και για τα γυρίσματα του prequel, σίγουρα θα είναι οικείο.


Δεν θα αργήσουμε να έχουμε περαιτέρω πληροφορίες! 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.