Τι απαντούν οι πρωταγωνιστές στην κριτική της 8ης σεζόν.

Ο Kit Harington είπε όποιος μισεί την τελευταία σεζόν του Game of Thrones να πάει να γ@@@θεί!
Ενώ οι φαν σκοτώνονται στα σχόλια για το ποιος έκατσε στον Θρόνο, για ποτήρια καφέ και χαμηλούς φωτισμούς, όσοι δούλεψαν για τη σειρά έχουν σπεύσει προς υποστήριξη της.

Ο Kit Harington (Τζον Σνόου) μίλησε για τις 8 σεζόν σε συνέντευξη του στο Esquire όταν ρωτήθηκε για τις κριτικές.

«Το πώς νοιώθω για τη σειρά τώρα είναι αρκετά αμυντικό… Πιστεύω πως ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας για την σεζόν – και δεν θέλω να ακουστώ κακός για τις κριτικές — αλλά όποιος κριτικός ξοδεύει μισή ώρα γράφοντας για αυτή τη σεζόν και κάνει την κρίση του σε αυτή, στο κεφάλι μου μπορούν να πάνε να γ@@@θούν. Γιατί ξέρω πόση δουλειά χρειάστηκε».

«Ξέρω πόσο οι άνθρωποι νοιάζονται γι αυτή. Ξέρω πόση πίεση ασκούν οι ίδιοι στους εαυτούς τους και γνωρίζω πόσες άγρυπνες νύχτες δούλευαν ή αλλιώς είχαν σε αυτή τη σειρά, γιατί νοιάζονταν γι αυτό τόσο πολύ. Επειδή νοιάζοταν για τους χαρακτήρες. Γιατί νοιάζοταν για την ιστορία. Γιατί νοιάζονταν να μην απογοητεύσουν».

Η Sophie Turner, που υποδύεται την Σάνσα, αμύνθηκε επίσης στο The New York Times. Είπε πως δεν ήταν έκπληκτη από την αντίδραση των φαν επειδή πάντα «έχουν μια ιδέα στο κεφάλι τους για το πώς θέλουν να τελειώσει μια σειρά» και μερικές φορές «μιλούν για αυτό και επαναστατούν» όταν δεν πηγαίνουν τα πράγματα εκεί που θέλουν.

«Όλα τα αιτήματα και παρόμοια πράγματα πιστεύω είναι ασέβεια προς το crew και τους συγγραφείς και τους σκηνοθέτες οι οποίοι έχουν εργαστεί ακούραστα πάνω από 10 χρόνια και για 11 μήνες στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν»

«Όπως τα περίπου 50 βραδινά γυρίσματα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά σε αυτό και για τους φαν να το λένε σκουπίδι μόνο και μόνο επειδή δεν είναι αυτό που θέλουν να δουν είναι απλά ασέβεια». 


Ο Hempstead Wright (Μπραν Σταρκ) είπε στο The Hollywood Reporter πως το αίτημα είναι παράνοια.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι απλά γελοίο. Είναι γελοίο ότι οι άνθρωποι πιστεύουν πως μπορούν απλώς να ζητήσουν διαφορετικό τέλος επειδή δεν τους αρέσει. Ανοησία μου αλλά το έχω πάρει αρκετά προσωπικά, κάτι που προφανώς δεν πρέπει. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα εξαιρετικό τέλος». Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.