Αυλαία για Έντισον Τόλλετ!

And now his watch has ended!

Το πλήρες όνομα του μέλους της Νυχτερινής Φρουράς και φίλου του Τζον και του Σαμ ήταν Έντισον (Εντ) Τόλλετ. Ήταν γνωστός για το σαρκαστικό του χιούμορ και για την απαισιοδοξία του.

Τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη 2η σεζόν, στη διάρκεια της αποστολής της Νυχτερινής Φρουράς πέρα από το Τείχος. Παρά τρίχα γλύτωσε μαζί με τον Γκρεν απ’την επέλαση των White Walkers στο τέλος της σεζόν, σε αντίθεση με τον Σαμ που δεν πέρασε και τις ομορφότερες του στιγμές.

Στη 3η σεζόν, ήταν παρών στην ανταρσία των ανδρών της Νυχτερινής Φρουράς προς τον Τζίορ Μόρμοντ και έμεινε αιχμάλωτος στο Οχυρό του Κράστερ. Στην επόμενη, επέστρεψε στο Τείχος και μαζί με άλλα αδέρφια του έκαναν το ξεκαθάρισμα των δολοφόνων του Μόρμοντ.Πολέμησε ηρωικά τόσο με τους wildlings στη 4η σεζόν, όσο και με τους white walkers και τα wights στο Hardhome στη 5η σεζόν. Μαζί με τον Μπέρικ και τον Τόρμουντ επιβίωσαν απ’την καταστροφή του Τείχους από τη φωτιά του ice dragon Βισέρυον. Ήταν και λίγο γκαντέμης όμως...

Είχε την τιμή να υπηρετήσει ως Lord Commander της Νυχτερινής Φρουράς μετά την ανάσταση του Τζον και ουσιαστικά τη μη υποχρέωση του να υπηρετεί πλέον στο Τείχος.

Τελευταία φορά τον είδαμε να πολεμάει στη Μάχη του Γουίντερφελ και να πεθαίνει σώζοντας τον φίλο του Σαμ. Πλέον η υποχρέωση του ως αδερφός της Νυχτερινής Φρουράς τέλειωσε!

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.