Αυλαία για Θίον Γκρέυτζοϋ

"Είσαι καλός άνθρωπος"

Στο τρίτο επεισόδιο αποχαιρετήσαμε ακόμη ένα παλιό πρωταγωνιστή που ταξιδεύουμε μαζί του απο την πρώτη σεζόν. Ο Θίον Γκρέυτζοϋ ξεκίνησε ως "αιχμάλωτος" του Νεντ Σταρκ. Ζητούσε απεγνωσμένα την αναγνώριση του πατέρα του. Πρόδωσε τους Σταρκ και πήρε το Γουίντερφελ. Τον λυπηθήκαμε κατά τον βασανισμό του απο τον Ράμσεϋ και χαρήκαμε όταν συνειδητοποίησε επιτέλους πως εκτός απο την Γιάρα έχει οικογένεια και τους Σταρκ. Βοήθησε την Σάνσα να δραπετεύσει ξαναβρίσκοντας τον Θίον μέσα απο τον Ρικ.

Στο πρώτο επεισόδιο βρίσκει το θάρρος να σώσει την αδερφή του και στο δεύτερο η ζεστή αγκαλιά και τρυφερή στιγμή με την Σάνσα, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να προστατέψει τον ίδιο τον Μπραν απο τον Κίνγκ μας προϊδέασε για το τέλος του.

Ο Θίον στάθηκε όρθιος μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάλεψε με πολλά ζόμπι μέχρι να έρθει ο Night King και συνέχιζε να πολεμάει βουρκωμένος αφού πήρε επιβεβαίωση / συγχώρεση απο τον Μπραν. Ρίχνοντας τον εαυτό του με το δόρυ πάνω στον Κινγκ, κλείνοντας έναν κύκλο μαρτυρίου και εξιλέωσης.

 

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.