Ποια ονόματα έχουν μείνει στη λίστα της Άρυα Σταρκ!

Μετά το φευγιό από την πρωτεύουσα η Άρυα έκανε ένα μεγάλο ταξίδι. Γνώρισε πολλούς χαρακτήρες, απέκτησε νέες συμπάθειες και αντιπάθειες, συμπληρώνοντας και διαγράφοντας ονόματα από τη λίστα.

Αρκετά από τα ονόματα βρήκαν το θάνατο από το χέρι κάποιου άλλου. Μένουν όμως 2-3 για την ασσασίνα Άρυα. Ας δούμε ποιους θα μπορούσε να συναντήσει ή τερματίσει μέχρι το τέλος της σειράς :

Σέρσεϊ Λάννιστερ 
Τα πράσινα μάτια που ψυλλιάζονται οι φαν φαίνεται να είναι της βασίλισσας Σέρσεϊ. Ενώ θα μαλλιοτραβηχτούν με την Νταινέρυς για το στέμμα, η Άρυα θα φτάσει στην πρωτεύουσα για να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Θα καταφέρει άραγε να την διαγράψει από τη λίστα της ή η Σέρσεϊ θα έχει καλύψει όλες τις πιθανότητες εναντίον της;


Βουνό 
Το Βουνό παραμένει ζωντανός (στο περίπου) και στο πλευρό της Σέρσεϊ Λάννιστερ. Η Άρυα είδε από πρώτο χέρι τη σκληρότητα του όταν ήταν ακόμη στο Χάρρενχαλ. Το Βουνό παραμένει στη λίστα της και η Άρυα δεν ξεχνά. Αυτό που περιμένουμε όμως κολασμένα είναι το cleganebowl και θέλουμε το Κυνηγόσκυλο να αποτελειώσει τον αδερφό του. Ίσως τον βοηθήσει η Άρυα.


Ίλυν Πέιν 
Ο δήμιος που αποκεφάλισε τον πατέρα της μπήκε δικαίως στη λίστα. Τελευταία αναφορά στο όνομα του έγινε πολλές σεζόν πριν αλλά υποθέτουμε ότι είναι ακόμη ζωντανός στο Κινγκς Λάντινγκ. Ο Άγγλος κιθαρίστας Wilko Johnson πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια παλεύοντας με τον καρκίνο και έφυγε από τη σειρά. Αν και τώρα είναι καλύτερα μοιάζει περίεργο να γυρίσει. Ποτέ δεν ξέρεις όμως! Θα μπορούσε να επιστρέψει ή να βάλουν άλλον στη θέση του.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.