Η Carise Van Houten μιλάει για το τέλος του χαρακτήρα της!

Η Melisandre άναψε φωτιές και έφυγε για τον άλλο κόσμο με ένα δυνατό κλείσιμο στο 3ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones. Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία εμφάνιση της στον 8ο κύκλο της σειράς.


Σε συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter, η Carice van Houten, που την υποδύεται, μίλησε για το πως ήταν να συμμετέχει στα γυρίσματα ενός τέτοιου επεισοδίου και το να λέει αντίο στη σειρά.
Όταν διάβασα το σενάριο, ήμουν πραγματικά χαρούμενη και ικανοποιημένη με τον τρόπο που συνέβη-τη φινέτσα του, τη λεπτότητα και τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα, που δεν την έχουμε δει προηγουμένως. Ανατρίχιασα όταν το διάβασα. Το θεώρησα ένα όμορφο τέλος. Ήμουν πολύ ευγνώμων. 

Και επεκτάθηκε μιλώντας στο The New York Times:
Αρκετοί υποτίμησαν την ιστορία της και την πολυπλοκότητα της και ήμουν χαρούμενη που οι θεατές δεν την βλέπουν σαν ένα "επίπεδο" χαρακτήρα ή σαν μια σατανική γυναίκα. Ήμουν χαρούμενη που τις έδωσαν λίγη ανθρωπιά στο τέλος. Η δουλειά της τέλειωσε εκεί, εκπλήρωσε το σκοπό της. Κουράστηκε, ήταν κάπως σαν μια θυσία.
Και παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που δεν ξέρουμε για την Μελ, που έχει μια προϊστορία ως σκλάβα στο Έσσος. Η ηθοποιός μιλώντας σχετικά τόνισε πως προτιμάει να μην ξέρει πολλά για το παρελθόν του χαρακτήρα της παρά να την "χορτάσουν" με πληροφορίες γι' αυτόν.


Μιλώντας για την τελευταία της σκηνή αλλά και για τη κατεύθυνση που έδωσε στην Άρυα ώστε να σκοτώσει τον Night King, ανέφερε τα εξής:
Ο φωτισμός της τάφρου, θυμάμαι ήταν τόσο έντονη στιγμή, και σχεδόν έκλαψα. Ήταν νομίζω η τελευταία σκηνή που γύρισα. Ήταν περίεργο που τέλειωνε. Έπρεπε να το συνειδητοποιήσω πως όλα τέλειωσαν και άρχισα να κλαίω. Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη. Παράλληλα, γνώριζα πως κάποια στιγμή θα επιστρέφαμε στο 'καφέ μάτια, μπλε μάτια, πράσινα μάτια. Δεν ήταν τυχαίο. Ήταν σημαντικό. Και φυσικά, πολλοί φίλοι της σειράς το ανακάλυψαν. Το ήξεραν πριν καν το μάθω εγώ!
Η Van Houten έκλεισε μιλώντας για το πως νιώθει για τα σύνδεση μεταξύ των fans της σειράς.
Είμαι χαρούμενη που ήμουν μέρος κάτι τόσο ξεχωριστού, που συνδέει όλους τους τύπους των ανθρώπων. Υπάρχει ένας δεσμός μεταξύ των ανθρώπων που τη βλέπουν. Ο τρόπος που συνδέεσαι με τους άλλους σχετικά μ' αυτό...τον αγαπάω. Σ' ένα κόσμο που υπάρχει όλο και λιγότερη σύνδεση, απλά το αγαπάω αυτό.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.