Ο David Nutter μας εξηγεί την απόφαση του Jaimie να γυρίσει πίσω στην Cersei.

Το 4ο επεισόδιο του 8ου κύκλου μας επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις για την εξέλιξη των χαρακτήρων. Μια από αυτές είναι η απόφαση του Jaimie να εγκαταλείψει την Brien και να γυρίσει για άλλη μια φορά στο Kings Landing και φυσικά στην αρρωστημένη σχέση του με την Cersei. Ο David Nutter σε συνέντευξή του στο INSIDER ήταν αυτός που ανέλαβε την συγκεκριμένη σκηνή και εξήγησε την σκληρή αυτή απόφαση του Jaimie.

Ο David Nutter είναι υπεύθυνος για τα 3 από τα 6 επεισόδια του τελευταίου κύκλου και μία από τις σκηνές που είχε αναλάβει ήταν να τοποθετήσει τον Jaimie και την Brien σε ένα ρομαντικό πλαίσιο για πρώτη φορά. Φυσικά, το κοινό τη σειράς μπορούσε να διακρίνει ήδη από τις προηγούμενες σεζόν ότι τα αισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον δεν ήταν σε καθόλου φιλικό επίπεδο, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο 4ο επεισόδιο όπου είχαμε την ερωτική σκηνή τους.


Η Gwendoline Christie (aka Brien) συγκεκριμένα ανέφερε στην Entertainment Weekly :
"Θεωρώ πως επειδή μοιράστηκαν την εμπειρία της επιβίωσης του πολέμου και έσωσαν αρκετές φορές ο ένας την ζωή του άλλου τους οδήγησε σε έναν ισχυρό δεσμό. Αυτό που τους "ξεκλείδωσε" ήταν που πάλεψαν μαζί" .

Παράλληλα ο David Nutter εξηγεί : ''Ο Jaimie ήθελε να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην Daenerys και φτάνοντας στο Winterfell συναντά την Brien όπου της εξομολογείται πως δεν είναι ο ίδιος άνδρας πια και πως ήθελε να την βοηθήσει με κάθε τρόπο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο χαρακτήρες βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί χωρίς να βιάζονται ή να διακόπτονται από άλλα γεγονότα. Αυτό τους δίνει τον χώρο να έρθουν πιο κοντά και να αποκτήσουν ένα άλλο είδος οικειότητας. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται ο Jaimie σαν ένα μικρό αγόρι που ερωτεύεται πρώτη φορά μια άλλη γυναίκα. Νοιάζεται για την Brien και θέλει να διατηρήσει αυτή την σχέση".


Παρόλα αυτά βλέπουμε πως αν και αρχικά ο Jaimie επέλεξε να μείνει στο Winterfell με την Brien και να ζήσουν αυτό τον ρομάντζο, ξαφνικά ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο Kings Landing μέχρι που τον πρόλαβε η Brien. Στο σημείο αυτό η Brien προσπαθεί να θυμίσει στον Jaimie πως είναι καλός και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει στην Cersei με μεγάλη αποτυχία καθώς την διαψεύδει λέγοντάς της πώς είναι μοχθηρός όπως η αδερφλη του. Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε οριστικά την Brien.


Σε αυτή την εξέλιξη ο David Nutter καταρρίπτει τις θεωρίες που θέλουν τον Jaimie να προσπαθεί να κάνει την Brien να τον μισήσει για να μην πληγωθεί στην περίπτωση που πεθάνει, καθώς επίσης καταρρίπτει και την θεωρία που θέλει τον Jaimie να σκοτώνει την Cersei. Συγκεκριμένα ανέφερε πως το πιο πιθανό σενάριο σε αυτή την εξέλιξη είναι ότι ο Jaimie γυρνά για πάντα στην Cersei καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να απαγκιστρωθεί.
                                       
Ας μην ξεχνάμε φυσικά πως στο μυαλό του Jaimie υπάρχει πάντα η πληροφορία πως θα γίνει για άλλη μια φορά πατέρας και μάλιστα από την γυναίκα που αγαπούσε μια ζωή. Σίγουρα είναι ένας από τους λόγους που συντέλεσαν σε αυτή του την απόφαση. Δεν μένει παρά να περιμένουμε τα δυο τελευταία επεισόδια για να δούμε όσα μας πληροφόρησε ο Nutter. 

Δεν μπορώ φυσικά να μην πω πως ο Tormund δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στην Brienn.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.