Συνεργασία GRR Martin και FromSoftware για νέο παιχνίδι; Φουντώνουν οι φήμες!Στην αρχή της χρονιάς, το YouTube κανάλι Spawn Wave είχε φέρει στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα φήμη που ήθελε την ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro, την FromSoftware, να συνεργάζεται με τον δημιουργό του Game of Thrones, George R.R. Martin. Πολλοί θεώρησαν τη φήμη ακραία και δεν πίστηκαν. Ωστόσο, ο ίδιος ο Martin βάζει τώρα λάδι στη φωτιά.

Πιο αναλυτικά, ο συγγραφέας ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του μια δημοσίευση σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Στην ανάρτηση αυτή, παραδόξως, ο Martin επιβεβαίωσε επίσημα πως εργάστηκε πάνω σε ένα παιχνίδι που ετοιμάζει μια ομάδα ανάπτυξης από την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως είχε συμβουλευτικό ρόλο σε έναν τίτλο που θα έρθει από την Ιαπωνία.

Παρόλο που ο ταλαντούχος δημιουργός δεν αναφέρει ρητά την FromSoftware, το γεγονός πως τονίζει ότι θα είναι από ιαπωνική ομάδα αρκεί για να φουντώσει τις φήμες. Μάλιστα, το gaming μέσο Gematu που ειδικεύεται στα παιχνίδια από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, τονίζει πως ο τίτλος βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη εδώ και τρία χρόνια. Η κωδική του ονομασία είναι ‘GR’ και το επιμελείται ο ιδιοφυής Hidetaka Miyazaki με βοήθεια από τον George R.R. Martin. Ο τίτλος θα είναι open world και θα περιλαμβάνει την δυνατότητα να ιππεύετε άλογα. Η αποκάλυψή του αναμένεται να γίνει στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft.

Για την ώρα η FromSoftware δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τη φήμη, αλλά με την E3 2019 να απέχει μόλις είκοσι μέρες το τοπίο αναμένεται να γίνει ξεκάθαρο πολύ σύντομα.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.