Συνέντευξη Gwendoline Christie για την σχέση Μπριεν - Τζέιμι

Σε συνέντευξη της στο Hollywood Reporter, η ηθοποιός που υποδύεται την Μπριεν πιστεύει πως το ρομάντζο με τον Τζέιμι έφερε στον χαρακτήρα αποδοχή και την ευκαιρία, εκτός από μαχήτρια να δείξει μια διαφορετική πλευρά της.

Μετά από χρόνια και ειδικά την κίνηση του Τζέιμι να την χρίσει ιππότη, οι φαν ήθελαν το ζευγάρι να μένει μαζί και ευτυχισμένο. Το "The Last of the Starks" όμως τελειώνει με τον Τζέιμι να φεύγει για την Σέρσεϊ. Από την τρίτη σεζόν οι φαν ήθελαν αυτή τη σχέση στο επόμενο επίπεδο, να την δει ερωτικά. Κάτι που ήθελε και η ίδια η ηθοποιός. «Αυτό που μου άρεσε πραγματικά και αυτό που βοήθησε να το υποδυθώ, είναι το ότι η Μπριεν πήρε την απόφαση να είναι μαζί του». Αν και πολλοί ένιωσαν ότι την πρόδωσε, η Christie έχει μια διαφορετική οπτική. Ήταν μια σπάνια ευάλωτη στιγμή για την γυναίκα που ορκίστηκε τη ζωή της στην προστασία της Σάνσα Σταρκ και νοιώθει χαρούμενη που δόθηκε στην Μπριεν η ευκαιρία να νοιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα. «Ήθελα να βιώσει το ταξίδι των συναισθημάτων που έπρεπε να έχει, με όλα τα συγκρουόμενα μέρη του». 


«Μερικές φορές, όταν έχεις έναν χαρακτήρα που παλεύει τόσο μεγάλο διάστημα να ξεπεράσει εμπόδια και δεν του έρχονται όλα ρόδινα, η ιδέα αυτό το πρόσωπο να έχει τελικά κάποια αποδοχή είναι εξαιρετικά όμορφη». Όχι μόνο αποδοχή προς τον εαυτό σου, αλλά αποδοχή του να παίρνεις ότι σου δίνει η ζωή. Η Μπριεν δεν γνωρίζει που θα καταλήξει η σχέση με τον Τζέιμι και παίρνει ρίσκο. Αυτό δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα σαν την Μπριεν, που πάει στην μάχη με σχέδιο.


Στο Variety η ηθοποιός είπε πως έριξε τις άμυνες της. «Ήταν απαραίτητο για τον χαρακτήρα να εξελίσσεται πέρα από αυτό που είχαμε δει μέχρι στιγμής, το οποίο ήταν η δύναμη και η ικανότητά της στην μάχη. Βλέπουμε κάτι άλλο από το συναισθηματικό κόσμο αυτής της γυναίκας και από το πώς έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια». Το να δούμε την Μπριεν να ρίχνει τις άμυνες της είναι σαφώς γλυκόπικρο, ειδικά με την φυγή του Τζέιμι. Πάντα όμως υπήρχε το ρίσκο. «Δεν είναι χαζή. Έχει επίγνωση πως πρόκειται για έναν άνδρα που “παλεύει” σε πολλά επίπεδα. Αλλά θέλει αυτή τη στιγμή. Απέφυγε το θάνατο, κατάφερε να επιζήσει της μάχης. Αποφασίζει να δώσει στον εαυτό της αυτή την ευκαιρία».


Με μόνο δύο επεισόδια, το μέλλον της Μπριεν είναι άγνωστο. Είχε όμως την ευκαιρία να δείξει στους θεατές μια δυνατή γυναίκα, μια πολεμίστρια που αξίζει την ευτυχία σε έναν κόσμο που οι περισσότεροι δεν καταφέρνουν να τη βρουν.

Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.