Συνέντευξη Gwendoline Christie - τι της προκάλεσε έκπληξη στην ιστορία της Μπριεν

Η Christie μίλησε στο Variety μετά την προβολή του φινάλε για το τι την εξέπληξε στο επεισόδιο και στην ιστορία της Μπριεν.

Η ηθοποιός αισθάνεται ευγνωμοσύνη για όσα τις έδωσε η σειρά. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία και ευχαριστήθηκε το φινάλε.

"Δεν μπορώ να πιστέψω πως αφοσίωσα 8 χρόνια της ζωής μου σε κάτι που έχει αγαπηθεί τόσο και ο κόσμος είναι τόσο παθιασμένος μ’ αυτό. Νοιώθω μια μεγάλη αίσθηση απώλειας τώρα που τελειώσε, αλλά μια τεράστια αίσθηση ευγνωμοσύνης".

Την εξέπληξε που η Μπριεν πήρε αυτό που ήθελε. Έγινε ιππότης και μετά μέλος της Βασιλικής Φρουράς.

"Το να γίνει διοικητής της Βασιλικής Φρουράς ήταν κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή όταν την είδαμε στην δεύτερη σεζόν. Ήθελε να γίνει μέλος της Βασιλικής Φρουράς του Ρένλυ, οπότε νικά τον Ιππότη των Λουλουδιών - που τον υποδύθηκε ο λαμπρός Finn Jones. Με εξέπληξε που κατέληξε να το κερδίσει. Επίσης με εξέπληξε ότι κατέληξε να ταξιδέψει ανά τις σεζόν στο τελευταίο επεισόδιο και να γίνει μέρος του μέλλοντος του Γουέστερος".

Η Μπριεν στο φινάλε συμπληρώνει την ιστορία του Τζέιμι στο Λευκό Βιβλίο.

"Χρησιμοποιεί τη δύναμη της με θετικό τρόπο. Με ένα τρόπο που νοιώθω πως έκανε πάντα η Μπριεν, να κοιτά πέρα από την επιφάνεια του τι είναι κάποιος και να εξετάζει τις πράξεις και το ύφος του. Νομίζω πως αυτό που έκανε ήταν να εκτελέσει μια πράξη σεβασμού για κάποιον που αγαπούσε".

Η Christie αναφέρει πως είχε πάντα επίγνωση του ότι δεν ήταν μόνο μια σειρά αλλά κάτι παραπάνω. Η μορφή της ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο. Η σειρά βασίζεται στην οπτική του 1400 για τον κόσμο και χαλαρά στον Πόλεμο των Ρόδων και όπως λέει η ίδια "κρατώντας έναν καθρέφτη στην ανθρωπότητα, κάνοντας μερικά ενδιαφέροντα πράγματα στην πορεία".

"Αυτό που νομίζω ότι βλέπουμε στο αποκορύφωμα της σειράς και στο τελικό επεισόδιο είναι πως πρόκειται για την εξέταση της ανθρωπότητας και όλων των αδυναμιών της. Πρόκειται για το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν κερδίζουν πάντα και τα πράγματα δεν καταλήγουν πάντα καλά. Αυτό είναι το μυστήριο και η πολυπλοκότητα της ζωής. Η ζωή είναι πολύ ασυνεπής και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε από τις ιστορίες του παρελθόντος και να διορθώνουμε το μέλλον μας".
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.