Η Lena Headey βοήθησε στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για τους πρόσφυγες στη Λέσβο!

H αγαπημένη μας Lena Headey, ούσα ευαισθητοποιημένη με την κατάσταση στην οποία ζουν οι πρόσφυγες και μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης (IRC), βοήθησε στη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού των 12.892 λιρών (ποσό που συνεχώς αυξάνεται) για τους πρόσφυγες της Λέσβου μέσα απ'την ιστοσελίδα GoFundMe. Η Headey μέσω του ίνσταγκραμ της προώθησε την ιστοσελίδα αυτή ώστε όποιος θελήσει να μπορέσει να βοηθήσει καταθέτοντας το χρηματικό ποσό της αρεσκείας του.

Το χρηματικό αυτό ποσό προορίζεται για το Team Humanity, έναν οργανισμό που δραστηριοποιείται στη Λέσβο και έχει προσφέρει σε γυναίκες και παιδιά χώρους πολύ πιο ασφαλείς απ'τους προσφυγικούς καταυλισμούς του νησιού. Ένα μέλος της ομάδας αυτής, ο Salam Aldeen, έχει ως στόχο την επέκταση αυτών των ασφαλών καταφυγίων, ώστε να στηριχθούν περισσότερες γυναίκες και παιδιά και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε σίγουρα θα τον βοηθήσει να πετύχει αυτό τον στόχο!

Να θυμίσουμε πως κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στη Λέσβο και στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, η Headey με βίντεο της στο ίνσταγκραμ είχε μιλήσει για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν εκεί.








Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Headey (@iamlenaheadey) στις

Μακάρι τέτοιες προσπάθειες να γίνονται συχνότερα ώστε όλο και περισσότεροι πρόσφυγες να έχουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης!

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.