Συνέντευξη Nathalie Emmanuel : Ήταν ένα όμορφο ταξίδι

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη μιλώντας για το χαρακτήρα της Μισσάντεϊ και το ξαφνικό τέλος.

Η Nathalie είπε στο HBO πως μόλις διάβασε το σενάριο και είδε την αιχμαλωσία κατάλαβε ότι ήρθε το τέλος. Ένα κομμάτι της ένοιωσε πως το ταξίδι κόπηκε απότομα. Γνωρίσαμε την Μισσάντεϊ ως σκλάβα με αλυσίδες και μετά πεθαίνει φορώντας πάλι αλυσίδες. Η ηθοποιός αισθάνθηκε το βάρος της τραγωδίας και του τι σήμαινε, όχι μόνο στο GoT αλλά και στον κόσμο. «Ήταν γροθιά στο στομάχι. Ήξερα ότι θα ήταν το ίδιο για τους ανθρώπους που υποστήριζαν τη Μισσάντεϊ και συνδέονταν με την ιστορία της. Ήμουν απαρηγόρητη που της συνέβη αυτό, αλλά χαρούμενη από το πόσο δυνατή και γενναία ήταν μέχρι το τέλος». Είναι συγκλονισμένη από την ανταπόκριση και τα συναισθήματα του κόσμου. «Μπήκα σε αυτό τον κλάδο και δεν πίστευα πως θα μπορούσα ποτέ να αποτελέσω εκπροσώπηση για κάποιον. Με συγκινεί. Αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων για το ρόλο της Μισσάντεϊ, να φτιάξω αυτό τον όμορφο χαρακτήρα και να υποδυθώ το όμορφο ταξίδι της Μισσάντεϊ και του Grey Worm. Επίσης, να δείξω μια ιστορία δύο γυναικών που αγαπούν και σέβονται η μια την άλλη και πραγματικά αλληλοϋποστηρίζονται. Κάθε στοιχείο της Μισσάντεϊ με έχει διδάξει τόσο πολύ. Είναι ένας από αυτούς τους ρόλους που αλλάζουν τη ζωή σου. Ίσως να μην έχω ξανά αυτή την εμπειρία». 


Τα τελευταία λόγια της Μισσάντεϊ ήταν απόδειξη του ποια είναι. Ήρθε και έφυγε μαχητικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Στο τρίτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν η Ντάνυ την προειδοποιεί πως την οδηγεί σε πόλεμο. Μπορεί να πεινάσει, να αρρωστήσει, ίσως να σκοτωθεί. Ακολούθησε την Νταινέρυς γνωρίζοντας το και έτοιμη να πεθάνει. Κατά κάποιο τρόπο εκπλήρωσε την υπόσχεση της πίστης στην Ντάνυ. «Το "Dracarys" είναι ενα callback σε προηγούμενες σεζόν, αλλά η Μισσάντεϊ είναι “άγρια” την τελευταία στιγμή, κάτι που ποτέ πριν δεν είχαμε ξαναδεί. Εξακολουθεί να έχει την αξιοπρέπεια της άθικτη, να βρίσκεται σε έλεγχο και να είναι γενναία. Η ζωή της ως σκλάβα της έχει μάθει να είναι ήρεμη - να είναι σωστή και τέλεια. Εκείνη την τελευταία στιγμή είναι σαν: "Γα **το. Θα φωνάξω και θα θυμώσω" και αυτό είναι εκπληκτικό. Η οργή της βγήκε στην επιφάνεια και ήμουν ευτυχής που το είδα». 


Για την σχέση της με τους Emilia Clarke και Jacob Anderson, όπου εργάστηκε στενά για αρκετά χρόνια, η ηθοποιός είπε ότι ήταν ακόμη πιο δύσκολο που δεν είχαν μια τελική σκηνή μαζί. «Όταν διάβασα στο σενάριο πως η Μισσάντεϊ και ο Grey Worm κάνουν σχέδια ήξερα πως δεν θα έχει αίσιο τέλος. Μέρος του γιατί το Game of Thrones είναι τόσο καλό είναι το ότι σε στεναχωρεί με το τι θα μπορούσε να συμβεί». 


Η αγαπημένη της σκηνή με τον Jacob ήταν στο 8ο επεισόδιο της 4ης σεζόν. «Είναι τόσο όμορφη μικρή σκηνή. Είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι δύο αναγνωρίζουν το παρελθόν τους και την αγάπη τους για τον άλλον - είναι η αρχή αυτής της πολύ όμορφης σχέσης. Θυμάμαι στο γύρισμα της σκηνής, η τραγωδία της ζωής και των παρελθόντων τους είναι τόσο βαθιά. Ήταν μια συναισθηματική ημέρα στο σετ. Αυτή ήταν η αρχή της αίσθησης απόλυτης ασφάλειας και εμπιστοσύνης με τον Jacob».

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.