Γιατί η δρακοφωτιά δεν σκότωσε τον Night King; Οι παραγωγοί μιλούν για τη σκηνή στο 3ο επεισόδιο του Game of Thrones

Οι παραγωγοί φρόντισαν να ενημερώσουν την Δευτέρα το κοινό που κάνει τον κόπο να βλέπει τα Inside the Episode για τη σκηνή με το κάψιμο από τη φωτιά δράκου.

Στο 3ο επεισόδιο “The Long Night” της 8ης σεζόν, είδαμε τον Κινγκ να την σκαπουλάρει από την φωτιά του Ντρόγκον, δημιουργώντας απορία στους φαν αλλά και στην Νταινέρυς. Οι D&D αναφέρθηκαν σε αυτό στο “Inside the Episode”. O Weiss είπε ότι θεώρησαν σημαντικό να μην δουλέψει κανένα αναμενόμενο σχέδιο για την εξόντωση του, θεωρώντας τα βαρετά. Εξέφρασε επίσης τη σημασία του να έμενε ζωντανός ο Κινγκ μέχρι το τέλος της Μάχης του Γουίντερφελ.

“Δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζουμε στα σίγουρα πως η φωτιά δεν θα σκότωνε ή δεν θα κατέστρεφε τον Night King, αλλά επίσης κανένας ιδιαίτερος λόγος να πιστεύουμε πως θα το κάνει”.Το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι μαγικές φωτιές των παιδιών δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν κατά την επίθεση του στην σπηλιά του Κορακιού. Επίσης στην έβδομη σεζόν, στο επεισόδιο “Beyond the Wall”, ο Κινγκ περνά μέσα από τις φωτιές των δράκων πριν ρίξει το ακόντιο στον μακαρίτη Βισέριον.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.