Συνέντευξη Pilou Asbæk: O Euron πήρε το ευτυχισμένο τέλος του

O ηθοποιός που υποδύεται τον Euron Greyjoy μίλησε στο ΗBO για το επεισόδιο "The Bells” και την μονομαχία του με τον Βασιλοκτόνο.

Σε ερώτηση γιατί η ιστορία του Euron κορυφώθηκε σε μια αναμέτρηση με τον Jaime Lannister, ο ηθοποιός είπε «Οι David και Dan σκέφτηκαν πως θα ήταν περισσότερο ενδιαφέρον αν ήταν μεταξύ του Jaime και του Euron αντί για τους Greyjoy. Όλοι περίμεναν να ήμουν εγώ ενάντια στον Theon, αλλά η ιστορία του Theon είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Πρέπει να εξιλεώσει τον εαυτό του και έχοντας τον να το κάνει στο “The Long Night” ήταν πολύ καλύτερη αφήγηση από το να έκανε κάτι μαζί μου. Και ο χαρακτήρας του Jaime έπρεπε να πιεστεί. Χρειάζονταν όσο το δυνατόν περισσότερα εμπόδια – και γι' αυτό οι Dan και David πρόσθεσαν τον Euron, ώστε το ταξίδι του πίσω στην Cersei να είναι ακόμη δυσκολότερο. Οπότε έπαιξα το ρόλο μου στην εκπλήρωση αυτού του στόχου αλλά επίσης πρόσθεσα το δικό μου χρώμα στην μεγάλη παλέτα».

Για τον ίδιο ήταν μια πολύ ωραία ακολουθία. Του αρέσουν αυτού του τύπου οι σκηνές και ο συμπρωταγωνιστής Nikolaj είναι αρκετά γυμνασμένος ώστε να βγει όσο καλύτερα. Η σκηνή χρειάστηκε αρκετές ημέρες για να γυριστεί και το διασκέδασε. «Στην πραγματικότητα ήταν η τελευταία μέρα του Nikolaj, οπότε ήταν πολύ συναισθηματικό όταν τελείωσε και γι' αυτόν. Είμαι απλά χαρούμενος και περήφανος που ως Δανός συνάδελφος μπορούσα να είμαι εκεί για να γιορτάσω μαζί του την τελευταία μέρα στο Game of Thrones» Ο Euron είναι ένα μοναδικό είδος villain. Όπως είπε ο ηθοποιός σκότωσε έναν δράκο και το διασκέδασε και στο επόμενο επεισόδιο του καίνε τον στόλο και δεν δίνει μία. «Είναι επιζώντας. Η ζωή συνεχίζεται – τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται. Ξέρεις πως το μεγαλύτερο twist στην 8η σεζόν είναι η Daenerys – το άτομο που επευφημούσαμε – καταλήγει να καταστρέψει τόσα πολλά και η Σέρσεϊ καταλήγει θλιβερή και λυπημένη. Γυρίζει ανάποδα τα πάντα για τους ήρωες και τους κακούς. Και γι 'αυτό το Game of Thrones είναι μια τέτοια μαγική γη, γι' αυτό είναι τόσο όμορφο και δυνατό»

Ο Pilou είχε μια κουβέντα με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik για τον θάνατο του χαρακτήρα. Ο ίδιος δεν ήθελε να κλείσει τα μάτια του πεθαίνοντας αλλά να κοιτάξει τον ουρανό και να χαμογελάσει. «Ο Euron λέει ναι σκότωσα τον Βασιλοκτόνο. Θα μείνω στην ιστορία. Είμαι ο μόνος με πραγματικά ευτυχισμένο τέλος».


Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.