Συνέντευξη Rory McCann (Κυνηγόσκυλο) : Ευλογημένος που του δόθηκε αυτό το σενάριο

Σε συνέντευξη του στο ΕW, o Rory McCann που υποδύεται τον Σάντορ Κλεγκέιν, μίλησε για την εμπειρία του στην τελευταία σκηνή του Κυνηγόσκυλου και για τη σειρά.

Το Cleganebowl έγινε και το Κυνηγόσκυλο πέθανε παίρνοντας μαζί τον μισητό αδερφό του, με ένα σάλτο μέσα στις φλόγες που τόσο φοβόταν. Σε μια "μαγεία Μιγκέλ" σκηνοθεσία που εντυπωσίασε το κοινό, η τελική μονομαχία των αδερφών έφερε τον θάνατο αλλά και το κλείσιμο σε μια στενάχωρη ιστορία.

Ο ηθοποιός ένοιωσε ευλογημένος που πήρε αυτό το σενάριο. «Είναι τεράστια σκηνή. Νομίζω θα χρειαστεί τρεις μέρες γύρισμα… Είναι ένας ένδοξος θάνατος. Γελάει σε αυτόν. Το Κυνηγόσκυλο βλέπει πως το Βουνό δεν μπορεί να σκοτωθεί με το να καρφώσει ένα μαχαίρι στο μάτι. Πρέπει να καεί. Από όλα όσα έχει να κάνει ο Κλεγκέιν, πρέπει να πέσει στη φωτιά. Αυτή είναι η θυσία. Αλλά ο πόνος του έχει τελειώσει». 

Για τα σενάρια της σεζόν είπε ότι είναι πολύ καλά και είναι χαρούμενος με τον τρόπο που τελειώνει η ιστορία του Κυνηγόσκυλου. Του άρεσαν όλα τα κλεισίματα. «Δεν ξέρω πως θα καταφέρουν να τα δέσουν όλα μαζί. Δεν ξέρω πως πάει με το τέλος του Μάρτιν, αν είναι το ίδιο ή όχι. Δεν έχω δει τη σειρά πολύ. Μόνο μερικά επεισόδια. Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Και όταν παίζεται η σειρά, είμαι συνήθως έξω στην φύση κάνοντας ιστιοπλοΐα. Ανυπομονώ να πάρω ολόκληρο το box set και να το δω όταν θα είμαι σπίτι με γρίπη».

Για την τελική ανάγνωση των σεναρίων, που θα δούμε στο ντοκιμαντέρ μόλις τελειώσει η σεζόν, ο Rory είπε πως ήταν αρκετά συναισθηματικό να βλέπεις τους ανθρώπους να αναστατώνονται. «Ήταν αστείο όταν ξεκίνησε το λεγόμενο Cleganebowl. Έφερα στα κρυφά μαζί μου μια τρομπέτα. Ο συν-εκτελεστικός παραγωγός Bryan Cogman διάβαζε [τις σκηνικές κατευθύνσεις] κι εγώ λέω - Μπορείτε να κάνετε παύση αμέσως προτού να πω μία από τις τελευταίες μου γραμμές; - Έκανε και έβγαλα έξω αυτή τη τρομπέτα. Είχα πεταλούδες στο στομάχι γι αυτή τη μάχη».

«Υπάρχουν μερικές υπέροχες γραμμές (σεναρίου) για το Κυνηγόσκυλο. Το διασκέδασα σε όλα τα ταξίδια των Άρυα/Κυνηγόσκυλου. Ήταν οι πιο όμορφες αναμνήσεις μου»

Ο ηθοποιός δήλωσε περισσότερο περήφανος για την σκηνή μονομαχίας με την Μπριεν. «Ήταν φοβερά διασκεδαστικό. Αλλά λάτρεψα μερικές σκηνές με διαλόγους με την Maisie κι εμένα».

Για την 8η σεζόν θεωρεί μοναδική την μάχη του Γουίντερφελ γιατί ήταν υπέροχο που ξαναβρήκε την Άρυα. Η τελευταία αποχαιρετιστήρια σκηνή τους είναι υπέροχη. «Τον λέει Σάντορ για πρώτη φορά μέσα στα 7-8 χρόνια. Είναι μια γλυκιά στιγμή. Και η αποχαιρετιστήρια σκηνή με την Σάνσα ήταν επίσης γλυκιά»


Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.