Το παράπονο της Maisie Williams για την Άρυα στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones


Πιθανότατα αρκετοί απογοητευτήκατε απ'το γεγονός ότι η Άρυα ποτέ δεν αντιμετώπισε την Σέρσεϊ στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones, δεδομένου πως ήταν στην λίστα με τους ανθρώπους που ήθελε να σκοτώσει.Όπως φαίνεται και η ίδια η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Άρυα, η Maisie Williams, αρχικά απογοητεύτηκε απ'αυτό.

Όταν ρωτήθηκε απ'το Entertainment Weekly για το ποιο είναι το παράπονο της για τον χαρακτήρα της, η ηθοποιός είπε το ότι δεν μοιράστηκε μια σκηνή με την Lena Headey (Σέρσεϊ).
Απλά ήθελα να είμαι ξανά με την Lena στο σετ, έχει πολύ πλάκα. Και ήθελα η Άρυα να σκοτώσει την Σέρσεϊ ακόμα κι'αν αυτό σήμαινε πως θα πεθάνει και η ίδια. Ακόμα και όταν η Σέρσεϊ ήταν με τον Τζέιμι, εγώ υπέθετα (όσο διάβαζα το σενάριο), 'Εκείνος θα βγάλει το πρόσωπο του και θα αποκαλυφτεί πως είναι η Άρυα' και πως θα πέθαιναν και οι δύο τους. Νόμιζα πως εκεί όδευε η Άρυα.
Στη συνέχεια η Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για την πορεία του χαρακτήρα της στην 8η σεζόν και για την διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα κατάληξη της.
Το Κυνηγόσκυλο της είπε, 'Θέλεις να γίνεις σαν κι'εμένα; Θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν και μένα;' Στο μυαλό μου, η απάντηση ήταν 'Ναι.' Αλλά υποθέτω πως η σχέση της με τον Γκέντρυ, η επανένωση της με τον Τζον, η συνειδητοποίηση της πως δεν πολεμάει μόνο για εκείνη πλέον αλλά και για την οικογένεια της-επαναφέρουν όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα που η Άρυα είχε να νιώσει για πολύ καιρό. Όταν το Κυνηγόσκυλο την ρωτάει αν έχει άλλη επιλογή, ξαφνικά υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για το οποία εκείνη μπορεί να ζήσει και να κάνει. Ήταν ένα σοκ για μένα καθώς δεν φαντάστηκα έτσι την πορεία της ιστορία της αυτή τη σεζόν. Και τότε αντιλήφθηκα πως υπήρχαν κι'άλλα πράγματα για μένα, όπως το να υποδυθώ ξανά μια νεότερη Άρυα.

Η Williams συμπλήρωσε επίσης πως "Δεν είναι ένα τέλος Game of Thrones για την Άρυα, είναι ένα ευτυχισμένο τέλος. Έκανε ένα ταξίδι το οποίο δεν περίμενα να ξανακάνει." Η ζωή μετά το Game of Thrones για την 22χρονη ηθοποιό περιλαμβάνει τη συμμετοχή της στη ταινία The New Mutants.

Παράλληλα, η Lena Headey δήλωσε πως και εκείνη ήλπιζε πως θα μοιραζόταν μια σκηνή με την Williams.
Ζούσα σ'αυτή τη φαντασίωση μέχρι που διάβασα το σενάριο. Υπήρχαν σκηνές και δεν είχαν καμία σχέση μ'αυτό που ήλπιζα. Ήταν ένα μικρό ξενέρωμα και έπρεπε να το αποδεχτώ. Υπάρχει κάτι ποιητικό όμως σχετικά μ'αυτό που συμβαίνει με την Σέρσεϊ και τον Τζέιμι στο τέλος.
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.