Νεότερες πληροφορίες για το prequel του Game of Thrones, Bloodmoon!


Το Game of Thrones έχει δυστυχώς ολοκληρωθεί, αλλά η HBO δεν θα μας κρατήσει για πολύ καιρό μακριά από το Westeros. Τα γυρίσματα της νέας σειράς έχουν ξεκινήσει, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Μπορεί να ονομαστεί Bloodmoon ή και Long Night. Το μόνο δεδομένο είναι πως θα έχουμε νέα σειρά!


Ένας λογαριασμός στο Twitter, που ασχολείται με τις τοποθεσίες και τα σετ της νέας σειράς, μας έδωσε μια μικρή δόση από αυτά που θα δούμε μελλοντικά. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το σετ, ξεκινώντας με αυτό που φαίνεται σαν ένα πέτρινο τοίχωμα:
 Από μια άλλη πλευρά, αυτό το τοίχωμα φαίνεται να έχει μια τρύπα:

Όπως τονίζει ο παραπάνω χρήστης, φαίνεται σαν φτιάχνουν ένα μικρό σύστημα σπηλιών. Αυτό μας φέρνει στο μυαλό τα Παιδιά του Δάσους, που ζουν σε σπηλιές και σε δέντρα. Το Bloodmoon θα μας πάει πίσω χιλιάδες χρόνια, όταν και τα Παιδιά ήταν πολλά περισσότερα στο Westeros. Ίσως έχουν μια σημαντική παρουσία στην σειρά.

Υπάρχει επίσης ένας ξύλινος σκελετός για κάτι:


Βλέπουμε επίσης πως δεν είναι εύκολο να δει κανείς τι συμβαίνει στο σετ λόγω του μεγάλου φράχτη που υπάρχει.
Σύμφωνα με έναν άλλο χρήστη του Twitter, τον Johnbrennan, υπήρξαν γυρίσματα με άλογα στο Saintfield, το ίδιο μέρος στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα της Μάχης των Μπάσταρδων.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα γυριστεί σκηνή μάχης. Το Saintfield είναι μια τοποθεσία που γνωρίζει καλά το Game of Thrones και το Bloodmoon θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, αυτή την παράδοση.

Άρα, τι ακολουθεί; Όπως ενημέρωσε το Befast Live,  η σειρά ξεκίνησε γυρίσματα στον δημοφιλή προορισμό της περιοχής, τις σπηλιές Marble Arch!


Αν μπορούμε να πούμε κάτι λοιπόν με σιγουριά, αυτό είναι πως θα υπάρξουν σκηνές σε σπηλιές!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.